conditii

-pret end user= pret in lei catre clent final=contine tva=echipamentele beneficiaza de garantie.

-pret distributie= pret in lei catre firmele revanzatoare=contine tva=echipamentele nu beneficiaza de garantie.

-pret special=pret in lei catre firmele revanzatoare=contine tva=echipamentele nu beneficiaza de garantie si nu sunt pregatite de vanzare catre clientul final.

-transportul este platit de cumparator. de obicei trimitem coletele prin cargus si plata ramburs (sau in avans prin banca) atunci cand facem noi awb-ul, insa putem sa pregatim coletele si sa le expediem cu orice transportator agreat de cumparator atunci cand face el awb-ul (acest lucru presupune plata in avans a marfii).

garantia este 12 luni dar nu mai mult de 12000 pagini pentru echipamentele mici sau 25000 pagini pentru echipamentele mari. garantia nu acopera consumabilele echipamentelor.

-garantia se acorda la sediul RE-TEL din Targoviste. transportul spre noi pentru probleme de garantie se achita de client, iar transportul inapoi spre client se achita de noi daca problema de garantie e reala.

-renuntarea la un produs se poate face in termenul legal de 14 zile de la primirea produsului. transportul produsului spre noi se plateste de client. produsul trebuie sa fie ambalat corespunzator si sa ajunga la noi in aceeasi stare in care a fost trimis: fara defecte si fara a fi utilizat.